Modda.se

Här pratar vi om allt som kan modifieras till det bättre!
Aktuellt datum och tid: sön okt 21, 2018 2:24 am

Alla tidsangivelser är UTC+02:00 Europe/Stockholm




Ny tråd  Svara på tråd  [ 14 inlägg ]  Gå till sida 1 2 Nästa
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: SNES Repro startkit
InläggPostat: sön aug 30, 2015 11:55 am 
Offline
Användarvisningsbild

Blev medlem: ons aug 12, 2015 8:20 pm
Inlägg: 824
Ort: Stockholm, Nacka
Har satt ihop ett dokument med allt jag tror jag behöver förutom doner carts.
Är det något jag fattas?
Programmeraren kommer med adapter för SOP8 till CIC chippet.
Var det någon annan adapter jag behövde som inte är med i mitt dokument?
Allt efter rad 19 kan ni ignorera :)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing

_________________
3DS: 2852-8388-2297 | PSN/STEAM: tevey | WiiU: tevey86 | Instagram: tevey_


Upp
   
 Inläggsrubrik: Re: SNES Repro startkit
InläggPostat: sön aug 30, 2015 12:13 pm 
Offline
Användarvisningsbild

Blev medlem: tis aug 18, 2015 10:03 am
Inlägg: 630
Ort: Stockholm, farsta
Sweet. Funderade just på detta vad det kan tänkas kosta :)
Hur många kasetter kan det där räcka till?


Upp
   
 Inläggsrubrik: Re: SNES Repro startkit
InläggPostat: sön aug 30, 2015 12:27 pm 
Offline
Användarvisningsbild

Blev medlem: ons aug 12, 2015 8:20 pm
Inlägg: 824
Ort: Stockholm, Nacka
Det jag har i dokumentet räcker till 20 kassetter.
Men behöver veta från Tentakeln eller Billy om jag fattas något eller om något är fel innan jag beställer.

_________________
3DS: 2852-8388-2297 | PSN/STEAM: tevey | WiiU: tevey86 | Instagram: tevey_


Upp
   
 Inläggsrubrik: Re: SNES Repro startkit
InläggPostat: sön aug 30, 2015 12:41 pm 
Offline
Reprobyggare
Användarvisningsbild

Blev medlem: tis aug 04, 2015 2:53 pm
Inlägg: 1531
Ort: Stockholm, Högdalen
Går inte in med några garantier men det ser riktigt ut, samma chip och adaptrar jag använt, programmeraren vet jag inget om.

_________________
Min Etsy butik, snygga snes repros
GameFactory.etsy.com

Min Tindie butik, prima röda kretskort
Tindie.com/stores/mrTentacle


Upp
   
 Inläggsrubrik: Re: SNES Repro startkit
InläggPostat: sön aug 30, 2015 12:43 pm 
Offline
Användarvisningsbild

Blev medlem: ons aug 12, 2015 8:20 pm
Inlägg: 824
Ort: Stockholm, Nacka
Behövde jag delar till en sådanhär också för att kunna programmera tsop40?
Eller det gällde bara gq-4x?
http://www.mmmonkey.co.uk/programming-2 ... -on-gq-4x/

_________________
3DS: 2852-8388-2297 | PSN/STEAM: tevey | WiiU: tevey86 | Instagram: tevey_


Upp
   
 Inläggsrubrik: Re: SNES Repro startkit
InläggPostat: sön aug 30, 2015 1:13 pm 
Offline
Reprobyggare
Användarvisningsbild

Blev medlem: tis aug 04, 2015 2:53 pm
Inlägg: 1531
Ort: Stockholm, Högdalen
Den du länkat till gör att du kan programmera 29f033/29f016 chip när dom är på sitt adapterkort.
Man kan kanske programmera dom innan man sätter dom på adaptern då slipper man den.

Edit
Jag byggde en egen sån adapter.

Skrivet som hastigast via Tapatalk

_________________
Min Etsy butik, snygga snes repros
GameFactory.etsy.com

Min Tindie butik, prima röda kretskort
Tindie.com/stores/mrTentacle


Upp
   
 Inläggsrubrik: Re: SNES Repro startkit
InläggPostat: sön aug 30, 2015 1:13 pm 
Offline
Site Admin
Användarvisningsbild

Blev medlem: tis aug 04, 2015 11:45 am
Inlägg: 1188
Ort: Stockholm, Sjöstaden
Du behöver något liknande till tl866 också. Jag har inte kommit så långt ännu. Och om du vill slippa det frågetecknet så kan det vara värt att köpa gq-4x


Sent from my iPhone using Tapatalk


Upp
   
 Inläggsrubrik: Re: SNES Repro startkit
InläggPostat: sön aug 30, 2015 1:32 pm 
Offline
Användarvisningsbild

Blev medlem: ons aug 12, 2015 8:20 pm
Inlägg: 824
Ort: Stockholm, Nacka
Skulle inte detta funka det är ju tsop40 adapter till tl866 med, så programmerar man det innan man löder fast det på adaptern till carten?
edit: glömde länk http://www.aliexpress.com/item/Original ... 3.2.RzDaYh

_________________
3DS: 2852-8388-2297 | PSN/STEAM: tevey | WiiU: tevey86 | Instagram: tevey_


Upp
   
 Inläggsrubrik: Re: SNES Repro startkit
InläggPostat: sön aug 30, 2015 1:38 pm 
Offline
Site Admin
Användarvisningsbild

Blev medlem: tis aug 04, 2015 11:45 am
Inlägg: 1188
Ort: Stockholm, Sjöstaden
Glöm nu inte att kolla upp om det chip du köper har 40,44 eller 48 pinnar. Alla funkar på adaptern (version 3, som löds fast i carten) eftersom alla pinnar inte används.


Sent from my iPhone using Tapatalk


Upp
   
 Inläggsrubrik: Re: SNES Repro startkit
InläggPostat: sön aug 30, 2015 1:39 pm 
Offline
Användarvisningsbild

Blev medlem: ons aug 12, 2015 8:20 pm
Inlägg: 824
Ort: Stockholm, Nacka
Dom jag har i mitt dokument är TSOP40, så då ska väl adapterkitet jag länkade till fungera

_________________
3DS: 2852-8388-2297 | PSN/STEAM: tevey | WiiU: tevey86 | Instagram: tevey_


Upp
   
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd  Svara på tråd  [ 14 inlägg ]  Gå till sida 1 2 Nästa

Alla tidsangivelser är UTC+02:00 Europe/Stockholm


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Swedish translation by phpBB Sweden © 2006-2015